Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Program do IP

danielkuta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 1 z użytkowników napisał mi że jest program

"Do ochrony przed banem wystarczy ci program o nazwie ipShield, wlaczasz i tyle, internet ci bedzie chodzil normalnie itd, caly pic polega na tym ze w momencie gdy odpalasz metina to on chroni twoj ip i w razie bana nadaje na sfalszowany adres ip."

Czy takie coś istnieje czy to jest keylogger ?

Koleś mi jeszcze opisał jak to działa ....

" Sposob uzywania:

Sam program nie posiada zadnego GUI (wygladu pogramu) po prostu go odpalasz wtedy gdy masz odpalonego metina. Odpalasz go tylko raz i to wtedy gdy masz wlaczonego metina, wtedy program odnajduje folder w ktorym zostal zainstalowany metin i automatycznie wgrywa tam plik a wiec od tej pory nie musisz sie juz martwic o tym ze np. zapomniales go wlaczyc. "

Opublikowano

Niewiem ale ja mam inny program spowalnia troszeczkę internet,metina NIE...i jest inne IP obojętnie gdzie jesteś..TS,WWW,METIN!

Opublikowano

Bardzo dobry sposób na kradzież konta...

Nie wierz w takie coś, to zwykły oszust, który chce Ci ukraść eq/postać.

Po za tym w takiej grze nie dostajesz bana na ip tylko na konto... a admin nie musi znać ip, żeby wiedzieć jaki masz login . ;)

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...